Tuesday, September 4, 2012

KENANGAN.......

ASSALAMUALAIKUM,, DAN SALAM SEJAHTERA....

Kenangan.... petang nie,, aq ter lebih rajin untuk menghupdate pasal kenangan.... kenapa??? kerana sem nie,, last kitaorang masuk kitchen ngan serving.... jadinya,, mungkin lepas nie dah tak ada post pasal kelas serving ataupun kitchen kitaorang.... walaupun sem nie tinggal lagi 2 minggu,, tapi,, pagi tadi adalah kelas last untuk serving... minggu dpan dah final serving.... sah2 tah ada masa nak ambik gambar lagi kan??? jadinya,, arinie aq hupdate bukan gambar serving aq jep,, sekali ngan kelas lg satu yang bertangungjawab untuk masak..... dan aq dapat rasa,, lepas nie mesti aq rindu saat macam harinie,, (walaupun arinie kelas balik lambat.. hahaha)

amira suhana dan julaikha.......


kakak kami,, yang paling *besar* dalam kelas HM110A/B
kak sue



wan akmal dan zima......


aiz,... nie first time gambar ko masuk blog aq tau!!!!!!!


nie umie ngan yana,, peace!!!!!

yang pompuan tu,, sah2 kenal kan??? brapakali dah masuk blog,, tp,, yang laki tu,, huhuhu,, nama dia wan,,, dan,, nie pon first time ko masuk blog aq wan!!! welcome... =) hahaha

yang nie,, tak usah dikenal kan lagi,,, sah2 yang tu zack ngan nae,.... haa,, yang pakai baju kitchen tu, zaty namanya..,.... ayu laa... huhuhu

kecil molek nie,, tak laen tak bukan eira lah,, arinie dia sod,,, chayok2!!! huhuhu

john!!!! hahha.. budak kitchen.... selamat datang ke blog saya saya yep john!!!!

ara,, ida dan syed.... sedap makan tuh!!!!!! *laparlah pulak aq rasa.. hahaha*

haa,, nie pulak faisal.... arinie dia masak lamb.... sedap woo.. tapi ksian kat kitaorang,, susah nak carving lol.... huhuhu


ha,, aiz dan wan.....

owh,, gambar aq dan nae.... hahahah...

budak kitchen......

oh ya,,, nie ada satu video,, aq dah mtak izin watak utama dah,,,, video nie sem lepas punya,, tapi,, hehe.. nie lah kenangan yang memang tak boleh dilupakan.... sampai bila2 kitaorang akan ingat... =)


video

hehehe..... happening kan kitaorang???

so,, sampai disini saja,,
sampai jumpa lagi,,,


salam kenangan,,,

IFFAH|ADEUL














No comments:

Post a Comment